Belang van een snelle website

Belang van een snelle website

De snelheid van de website is één van de factoren waarop Google de website beoordeeld in de zoekresultaten. Maar ook de bezoeker van een website wilt de content snel kunnen raadplegen en haakt af als de pagina niet snel genoeg geladen is. Eventuele klanten loop je hierdoor mis omdat ze verder gaan zoeken naar een website die wel snel een antwoord geeft.

1000 milliseconden

Door een website slim te bouwen is het goed mogelijk om een pagina binnen 1000 milliseconden (1 seconden) in te laden. Om dit doel te bereiken gebruiken wij bij Double Head het Laravel framework met ons eigen CMS (content management system).

Op deze manier gebruiken geen overbodige code en plug ins die de website langzaam maken. Om de snelheid van een pagina te testen gebruiken wij PageSpeed Insights. We zijn pas tevreden als de pagina een minimale score haalt van 80/100. Maar slapen pas goed als deze score boven de 90/100 komt.

Wij geven graag vrijblijvend uitleg en nemen jouw website door om deze Verstappen proof te maken. Neem vandaag nog contact op om een bak koffie te drinken. 

Comments

Plaats comments
Email adres wordt niet gepubliceert...

Social Media

Gegevens

Sitemap